Med vår kameraövervakning ser vi vad som händer – när det händer.

IP-kamera

IP-kameror är ett mycket bra verktyg för att motverka inbrott, stöld och skadegörelse. Vi erbjuder IP-kameror både för inomhus- och utomhusbruk till alla typer av företag.
En IP-kamera, eller en Internet Protocol camera, är en digital videokamera som sänder sin information via ett uppkopplat nätverk, vanligen använt inom kamerabevakning. Alla bevakningskameror vi erbjuder på Securitas Direct är av typen IP-kameror och kan kopplas upp till vår larmcentral så att du kan fokusera på din verksamhet.

Kameraövervakning inomhus

Skydda din personal och minska risken för inbrott och stöld med kameraövervakning inomhus på ditt företag.
Många företag väljer att skaffa kameraövervakning i sina lokaler för att skydda sin personal och minska risken för inbrott och stöld. Med en uppkopplad övervakningskamera inomhus kan larmcentralen snabbt sätta in rätt åtgärd vid en larmhändelse. En trygghet för personal som jobbar i utsatta miljöer eller är ensamma när de öppnar och stänger. Larmcentralen finns alltid där om det händer något.

Kameraövervakning utomhus

Kameraövervakning utomhus är ett effektivt sätt för företag att skydda sina tillgångar och motverka inbrott, stöld och skadegörelse.
Med uppkopplad kameraövervakning utomhus finns vår larmcentral alltid på plats och kan agera i realtid dygnet runt och snabbt sätta in rätt åtgärd om larmet går. Med hjälp av övervakningskameror och högtalarutrop kan vi exempelvis avvärja en pågående situation, tillkalla väktare och meddela polis.